ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρακάμερα: Το τελευταίο ματς της σεζόν στη Λεωφόρο και το «αντίο» σε Μπερνάρ και Χουάνκαρ

H παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκος από το 2-2 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και την αποθέωση Μπερνάρ Χουάνκαρ στο τελευταίο εντός έδρας ματς!

Παρακάμερα: Το τελευταίο ματς της σεζόν στη Λεωφόρο και το «αντίο» σε Μπερνάρ και Χουάνκαρ

Με τον πλέον άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς με το 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, το τριφύλλι τερμάτισε στην 4η θέση και πλέον θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο προκειμένου να μην χάσει την ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη σεζόν.

Η αναμέτρηση στη Λεωφόρο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο τα είχε όλα. Γκολ, ευκαιρίες ένταση και συγκίνηση. Οι πράσινοι προηγήθηκαν 2-0 με Μπακασέτα και Μπερνάρ, ενώ ο Ολυμπιακός επανήλθε με γκολ των Ποντένσε και Γιόβετιτς.

Το τέλος του ματς βρήκε τον κόσμο να χειροκροτεί τον Μπερνάρ και τον Χουάνκαρ, οι οποίοι φόρεσαν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του τριφυλλιού την πράσινη φανέλα, αποχωρώντας από το ματς εμφανώς συγκινημένοι!

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.