ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπίσημο: Η Στεφανί Φραπάρ σφυρίζει τον τελικό Κυπέλλου!

Η Στεφανί Φραπάρ θα είναι η διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-Άρης, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ!

Eπίσημο: Η Στεφανί Φραπάρ σφυρίζει τον τελικό Κυπέλλου!

Η Γαλλίδα ελίτ διαιτητής, Στεφανί Φραπάρ, ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου το Σάββατο (25/5) στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Θυμίζουμε ότι η 41χρονη Γαλλίδα, έχει σφυρίξει σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και στον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

Στη διαιτητική ομάδα του φετινού τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:

1ος Βοηθός: Mikael Berchebru 2ος Βοηθός: Steven Torregrossa 4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος VAR: Hamid Guenaoui AVAR: Κωνσταντίνος Ψάρρης Παρατηρητής: Ελένη Λαμπαδαρίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.