ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το Final 4 της EuroLeague από το VIP Lounge του Παναθηναϊκού – «Η καρδιά στο Βερολίνο, τα μάτια στο ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανοίγει για μια ακόμα φορά το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, όπου θα μεταδοθούν τα παιχνίδια του Final 4 της EuroLeague.

Το Final 4 της EuroLeague από το VIP Lounge του Παναθηναϊκού - «Η καρδιά στο Βερολίνο, τα μάτια στο ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανοίγει για μια ακόμα φορά το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, όπου θα μεταδοθούν τα παιχνίδια του Final 4 της EuroLeague.

Η ανακοίνωση

: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει στους φιλάθλους της τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Final 4 της Euroleague από το Globalsat VIP Lounge του ΟΑΚΑ, με την αγορά ενός combo εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης.

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία θέασης του «The Wall» με εξαιρετικής ποιότητας spirits και signature cocktails, από το @teddysspeakeasy και @teddyselixir, ενώ μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά πούρα Habanos στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cigar Lounge!

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειώνεται πως θα λειτουργεί το VIP @zakcret_sports Spot του ΟΑΚΑ με όλα τα προϊόντα της ομάδας μας να είναι διαθέσιμα με 15% έκπτωση για όλους τους παρευρισκόμενους.

**To Globalsat VIP Lounge θα ανοίξει την Παρασκευή (24/5) μια ώρα πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού και την Κυριακή (26/05) μια ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού και θα παραμείνει ανοιχτό για την παρακολούθηση όλων των αγώνων!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.