ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Βόκολος από τη Λαμία!

Οριστικό!

Τέλος ο Βόκολος από τη Λαμία!

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

Ο 53χρονος προπονητής έχει χαιρετήσει ήδη όλους τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.