ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aπολογήθηκε σε Παναθηναϊκό και Αταμάν η Euroleague για το περιστατικό στο ξενοδοχείο

H Εuroleague ενημερώθηκε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη του στο Βερολίνο και απολογήθηκε τόσο στην ομάδα όσο προσωπικά και στον ίδιο τον Εργκίν Αταμάν...

Aπολογήθηκε σε Παναθηναϊκό και Αταμάν η Euroleague για το περιστατικό στο ξενοδοχείο

Λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε με την ένταση που προκάλεσαν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, άνθρωποι της Ευρωλίγκας απολογήθηκαν για το δυσάρεστο συμβάν, τόσο στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού όσο και προσωπικά στον τον Εργκίν Αταμάν, εν μέσω πολύ καλού κλίματος.

Επιπλέον, άμεση ήταν και η κινητοποίηση της ελληνικής πρεσβείας στη γερμανική πρωτεύουσα, αφού στο ξενοδοχείο έσπευσαν άμεσα ο Έλληνας πρόξενος, Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη.

Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe
Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe 10.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.