ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα – Υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής το βράδυ της Τετάρτης (22/5). Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα – Υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Το βράδυ της Τετάρτης (22/5), ο Δημήτρης Σταρόβας, που έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό, υπέστη ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Η σύντροφος του 61χρονου καλλιτέχνη περιέγραψε στον Alpha πως η νύχτα ήταν δύσκολη, ωστόσο παραμένουν ψύχραιμοι και αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.