ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου: «Πάνοπλος» κόντρα στον Άρη!

Με όλα του τα όπλα θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες ενόψει του τελικού Κυπέλλου! Αναλυτικά η αποστολή!

H αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου: «Πάνοπλος» κόντρα στον Άρη!

Την προετοιμασία του επί Αθηναϊκού εδάφους, ενόψει του τελικού Κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Κόντη να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης και την αποστολή!

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 29 ποδοσφαιριστές, εις εκ των οποίων και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ενώ κανονικά, όπως αναμενόταν βρίσκονται μέσα σε αυτή και οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης.

Την Παρασκευή (24/5) στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό!

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Την τελευταία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» για την εφετινή σεζόν πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μια και την Παρασκευή θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου το Σάββατο το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε τακτική και παιχνίδι, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή που θα βρεθεί από σήμερα, Πέμπτη, στο Βόλο. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Κάτρης.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.