ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αταμάν για το επεισόδιο στο ξενοδοχείο: «Είδαμε απλά 15 προβοκάτορες, δεν εκφράζουν την Φενέρ αυτοί οι μικροί άνθρωποι»

H απάντηση του Εργκίν Αταμάν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρ στο ξενοδοχείο.

Αταμάν για το επεισόδιο στο ξενοδοχείο: «Είδαμε απλά 15 προβοκάτορες, δεν εκφράζουν την Φενέρ αυτοί οι μικροί άνθρωποι»

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Euroleague για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στο ξενοδοχείο, όπου μένει ο Παναθηναϊκός AKTOR, τονίζοντας πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν εκφράζουν την τουρκική ομάδα» και χαρακτηρίζοντάς τους «μικρούς».

Όπως σημείωσε, «πρόκειται απλώς για 15 προβοκάτορες, που δεν αντιπροσωπεύουν την Φενέρ».

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και την ομάδα χθες, όπως και την αστυνομία.

Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe
Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe 11.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για κάτι μικρό που συνέβη από μικρούς ανθρώπους, για κάτι που θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είδαμε απλά δεκαπέντε προβοκάτορες, δεν εκφράζουν τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε αυτοί. Εγώ τον σέβομαι τον κόσμο της Φενέρ. Εδώ είμαστε μόνο για το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.