ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδει τα ρεπορτάζ για προπονητή ο Παναθηναϊκός, μόνο το Κύπελλο στο μυαλό των «πρασίνων»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνει για προπονητή, τονίζοντας πως άπαντες ασχολούνται με τον τελικό, προέβη η ΠΑΕ.

Διαψεύδει τα ρεπορτάζ για προπονητή ο Παναθηναϊκός, μόνο το Κύπελλο στο μυαλό των «πρασίνων»

Μόνο το Κύπελλο Ελλάδας και η κατάκτησή του είναι στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό!

Με την «πράσινη» ΠΑΕ, μάλιστα, να προχωράει σε απόλυτη διάψευση των διάφορων ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ανεύρεση του τεχνικού που θα διαδεχτεί τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο της ομάδας…

Ξεκαθαρίζοντας με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση ότι η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στον τελικό του Βόλου, με αντίπαλο τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 4.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά όλα τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ περί επαφών με προπονητές. Διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στο στόχο της κατάκτησης του», ανέφεραν χαρακτηριστικά από το «τριφύλλι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.