ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Ο Κώστας Μήτογλου στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Μήτογλου: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας»

Ο Κώστας Μήτογλου στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του στη Nova Για τον ημιτελικό: «Θα το αντιμετωπίσουμε ως τελικό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη νίκη. Να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για τη νίκη.

Να το αντιμετωπίσουμε ως ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Να μην αλλάξει η ρουτίνα μας και να μη βάλουμε αυτή την έξτρα πίεση του Final Four. Να το ευχαριστηθούμε, αλλά ταυτόχρονα να ξέρουμε και τη βαρύτητα του αγώνα. Το παιχνίδι θα κριθεί από το ποιος το θέλει πιο πολύ, στην άμυνα και στις μικρές λεπτομέρειες. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι».

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 25.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Καλάθη και Παπαγιάννη: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, ήμασταν μαζί σε Παναθηναϊκό και Εθνική. Χαίρομαι που τους βλέπω, μιλήσαμε ξανά αλλά δεν είπαμε κάτι για το μεταξύ μας παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.