ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Kαι όταν το 7ο σηκώσω μπορεί να παλαβώσω»

Ώρα Βερολίνου, ώρα να γίνει επτάστερος! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στην Uber Arena, τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο χρονικά ημιτελικά το Final Four με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Euroleague (20:00).

«Kαι όταν το 7ο σηκώσω μπορεί να παλαβώσω»

Ώρα Βερολίνου, ώρα να γίνει επτάστερος!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (19:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για το έβδομο αστέρι του.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην κορυφαία τετράδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από αναμονή δώδεκα ετών. Η εκτόξευση της ομάδας από την περσινή 17η θέση στη φετινή δεύτερη της κανονικής περιόδου ήταν από μόνη της σπουδαίο επίτευγμα, αλλά-επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη-φτάνοντας στο Final 4 η ομάδα του εξάστερου δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από τον τίτλο. Άλλωστε με… ξεναγούς τον Εργκίν Αταμάν των δύο ευρωπαϊκών τίτλων και τον Κώστα Σλούκα των τριών, αλλά και των δώδεκα Final 4, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τούρκος προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού τόσο ο Κώστας Σλούκας όσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προπονούνται κανονικά από τις αρχές της εβδομάδας. Το ερώτημα πλέον είναι αν ή πόσο θα έχουν αμφότεροι επηρεαστεί από τις θλάσεις που υπέστησαν στη σειρά με τη Μακάμπι, τραυματισμούς που τους κράτησαν έκτοτε εκτός αγώνων.

Η παράδοση των δυο ομάδων σε επίπεδο Ευρωλίγκας είναι πολύ μεγάλη. Από το πρώτο ματς το 2003, ο Παναθηναϊκός έχει 19 νίκες και η Φενέρ 17, επικρατώντας οριακά. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.