ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Final Four Euroleague: Ο Σλούκας κυνηγά μυθικό ρεκόρ του Γιασικεβίτσιους!

O Kώστας Σλούκας έχει τη μοναδική ευκαιρία σε αυτό το Final Four να σηκώσει την κούπα και να ισοφαρίσει ένα μυθικό ρεκόρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Final Four Euroleague: Ο Σλούκας κυνηγά μυθικό ρεκόρ του Γιασικεβίτσιους!

Ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ, Κώστας Σλούκας, πρωταγωνίστησε το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας τη σωστή απόφαση να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αρκετούς μήνες μετά από εκείνη την αμφιλεγόμενη μεταγραφή, ο Σλούκας μπορεί και πάλι να γίνει… πρωτοσέλιδα, αλλά για έναν πολύ διαφορετικό και, χωρίς αμφιβολία, πολύ πιο ευχάριστο λόγο!

Συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει, αν κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκός, ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία που έγινε πρωταθλητής Ευρώπης με τρεις διαφορετικές ομάδες , κάτι που σήμερα μόνο ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού και σημερινός  προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους .

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λιθουανός κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ως παίκτης, με τους Μπλαουγκράνα (2003), με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004 και 2005) και με τον Παναθηναϊκό (2009).

Ο Σλούκας από την πλευρά του το πέτυχε με τον Ολυμπιακό (2012 και 2013) και με τη Φενέρμπαχτσε (2017) και πλέον μπορεί να προσθέσει τρίτη ομάδα αν το πετύχει με τον Παναθηναϊκό . 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.