ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μύρισε… 2009: Κόσμος και ομάδα “ένα” μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Δείτε φωτογραφίες από τους έξαλλους πανηγυρισμούς στην «Uber Arena» μετά την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Φενέρ για τον τελικό της Euroleague.

Μύρισε... 2009: Κόσμος και ομάδα

Μια… ωραία πράσινη παράνοια εκτυλίχθηκε στην «Uber Arena» μετά την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Φενέρ για τον τελικό της Euroleague!

Οι παίκτες των «πρασίνων», ο Εργκίν Αταμάν και το σταφ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και φυσικά οι περίπου 4000 φίλοι του «τριφυλλιού» που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο το πανηγύρισαν με την ψυχή τους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.