ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με το μυαλό μόνο στην κούπα!

Με τον Άρη κοντράρεται απόψε ο Παναθηναϊκός, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, στον μεγάλο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας (20:30, Cosmote Sport 1).

Με το μυαλό μόνο στην κούπα!

Οι «πράσινοι» μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και την αλλαγή της σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία από τον Φατίχ Τερίμ στον Χρήστο Κόντη, θέλουν αποκλειστικά να κατακτήσουν το δεύτερο στην ιεραρχία θεσμό της Ελλάδας για να μη πάει στράφι μία ολόκληρη σεζόν.

Με νίκη στον αποψινό τελικό, ο Παναθηναϊκός εκτός από το 20ο Κύπελλο της ιστορίας του θα πάρει και το εισιτήριο για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο.

Σε ότι αφορά τις δύο ομάδες, ο Χρήστος Κόντης για το σημερινό ματς δεν υπολογίζει στον τραυματία Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και τον Σαμέτ Ακαϊντίν, που θα αποχωρήσει. Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι και βρίσκονται στην αποστολή. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και ο Άρης, του Άκη Μάντζιου.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Γεντβάι και Άραο τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μπερνάρντ στα αριστερά και ο Μαντσίνι στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Η Στεφανί Φραπάρ θα είναι η διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Βοηθοί της 41χρονης Γαλλίδας ρέφερι θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στίβεν Τορεγκρόσα, 4ος ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Χαμίντ Γκεναουί και Ψαρρής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.