ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Moύσα: «O Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα»!

Αποθέωσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα, ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης!

Moύσα: «O Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα»!

Το εγκώμιο του Κώστα Σλούκα έπλεξε ο Ντζανάν Μούσα σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας. Όταν ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να συγκρίνει τον Παναθηναϊκό που θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό που αντιμετώπισε ανέφερε ότι η μεγάλη διαφορά τους είναι ο Κώστας Σλούκας.

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.