ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρέλα Αταμάν: «Aν το γήπεδο έχει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, τότε θα το σηκώσουμε – Δεν ήρθαμε για τη… συμμετοχή»

Ο Εργκίν Αταμάν έχει... τρελαθεί και δηλώνει πεπεισμένος ότι αν η Uber Arena θυμίζει ΟΑΚΑ, τότε ο Παναθηναϊκός θα ράψει το 7ο αστέρι του!

Τρέλα Αταμάν: «Aν το γήπεδο έχει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, τότε θα το σηκώσουμε - Δεν ήρθαμε για τη... συμμετοχή»

Τη βεβαιότητά του για την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague στον τελικό εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν, σημειώνοντας πως περιμένει να δώσουν το παρών 10.000 φίλοι της ομάδας στο Βερολίνο.

«Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα πάρουμε το τρόπαιο για τους οπαδούς μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Αύριο περιμένουμε να είναι εδώ 10.000 οπαδοί μας. Αν παίξουμε όπως παίζουμε και στο ΟΑΚΑ και οι 10.000 οπαδοί μας δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ τότε θα νικήσουμε σίγουρα. Δεν ήρθαμε εδώ για τη συμμετοχή, είμαστε εδώ για να πάρουμε τον τελικό» ανέφερε, καταλήγοντας ότι το κλαμπ και ο κόσμος του το αξίζορυν με το παραπάνω αυτό».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.