ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου και ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός: Στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου και ο Γιάννης Αλαφούζος

Την θέση του στο Πανθεσσαλικό στάδιο πήρε και ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον Άρη.

Μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» είχε στο πλευρό του τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Παπαδημητρίου, μόλις έφτασε στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.