ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήκωσαν στον αέρα τον Αλαφούζο οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Απίθανη στιγμή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήκωσαν στον αέρα τον Αλαφούζο οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Απίθανη στιγμή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον αγωνιστικό χώρο και αργότερα ήρθε μια απίθανη στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν τον Γιάννη Αλαφούζο στα χέρια τους και τον σήκωσαν στον αέρα για να τον αποθεώσουν και μετά να τον χειροκροτήσουν!

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.