ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Nύχτα τρόμου στο Βερολίνο με συλλήψεις και σοβαρά τραυματίες Έλληνες οπαδούς

Χαμός στο Βερολίνο τα ξημερώματα της Κυριακής με τραυματίες οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Συλλήψεις από τη Γερμανική αστυνομία, παλεύει για τη ζωή του, Έλληνας οπαδός.

Nύχτα τρόμου στο Βερολίνο με συλλήψεις και σοβαρά τραυματίες Έλληνες οπαδούς

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για χαοτική κατάσταση στο Prenzlauer Berg, επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής, με δύο σοβαρά τραυματίες και έναν που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.