ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εμψύχωσε τους παίκτες πριν τον τελικό! (Vid)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επισκέφθηκε το εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, εμψυχώνοντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Ρεάλ!

Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εμψύχωσε τους παίκτες πριν τον τελικό! (Vid)

Εμψύχωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του σπουδαίου αποψινού (26/5, 21:00) τελικού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φραγκίσκος Αλβέρτης!

Ο εμβληματικός αρχηγός των «πράσινων» βρέθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στο οποίο έχει καταλύσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν και είχε την ευκαιρία να… τα πει με τους παίκτες, χαιρετώντας τους και έχοντας θερμούς εναγκαλισμούς με Σλούκα, Παπαπέτρου και Μήτογλου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.