ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING

LIVE STREAMING η εκπομπή για το Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING

LIVE STREAMING η εκπομπή για το Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Sportal βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα και μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το Final 4 της διοργάνωσης. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με το pre game του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, με ζωντανές συνδέσεις από το ξενοδοχείο των «πρασίνων» και την Uber Arena.

Βασίλης Μοιρώτσος, Γιώργος Περπερίδης, Ηλίας Λαλιώτης, Αχιλλέας Μαυροδόντης και Χρήστος Τσάλτας, μεταφέρουν όλα τα νέα από το Βερολίνο.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρουσιάζουν Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.