ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σήκωσε το 7ο μαζί με τον γιο του Παύλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Μαγική στιγμή λίγο μετά την απονομή του 7ου αστεριού.

Σήκωσε το 7ο μαζί με τον γιο του Παύλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο στην αρχή της σεζόν. Κάτι που πίστευαν μόνο οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος.

Μετά την απονομή μια μαγική στιγμή εκτυλίχθηκε.

Αρχικά κατά τη διάρκεια της απονομής ο Κώστας Σλούκας ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάει για να σηκώσουν μαζί την κούπα, αλλά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού κάθισε στη γωνία και δεν πήγε.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια όμως και μπροστά στο πέταλο των 10.000 φίλων του «τριφυλλιού» που κατέκλυσαν την Uber Arena σήκωσε το ευρωπαϊκό μαζί με τον γιο του, Παύλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.