ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Είναι ένα όνειρο, από σήμερα είμαι πρωταθλητής Ευρώπης»!

Όλα όσα ανέφερε ο Ντίνος Μήτογλου μετά την κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας.

Μήτογλου: «Είναι ένα όνειρο, από σήμερα είμαι πρωταθλητής Ευρώπης»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω αυτό που ζούμε. Είναι ένα όνειρο. Εύχομαι ο κάθε αθλητής που παίζει σε αυτό το επίπεδο να το καταφέρει. Κανείς δε μας πίστευε. Από σήμερα είμαι πρωταθλητής Ευρώπης».

Για την επιστροφή του: «Είναι σημαντική η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επέστρεψα πιο δυνατός. Τα καλύτερα έρχονται. Έχω πολλά να δώσω εγώ. Πετύχαμε κάτι τεράστιο, να το χαρούμε».

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Σλούκα: «Είναι ηγέτης, εντός και εκτός παρκέ. Με όλες του τις επιτυχίες, πάντα έδινε το παράδειγμα. Το άξιζε. Δούλεψε πολύ σκληρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.