ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η δικαίωση και η συγκίνηση του Γιαννακόπουλου σε ένα μόνο πλάνο! (vid)

Το τρομερό σκηνικό στις τελευταίες στιγμές.

Η δικαίωση και η συγκίνηση του Γιαννακόπουλου σε ένα μόνο πλάνο! (vid)

Με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει στο φινάλε του και τον Παναθηναϊκό να μη χάνει πλέον το τρόπαιο, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έμεινε ατάραχος, την στιγμή που όλο το γήπεδο χοροπηδούσε και πανηγύριζε.

Ένα πλάνο ήταν αρκετό: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σκυμμένο το κεφάλι, πιθανότατα στην σκέψη του όλη η χρονιά από το ξεκίνημά της, η πίστη που είχε ο ίδιος και η δικαίωσή του για το χρυσό και γλυκό φινάλε.

Και η συγκίνηση επίσης εμφανής στο τέλος των αντιδράσεών του…

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το  βίντεο:

https://x.com/euroleague/status/1794833361254363629?s=46&t=zS2lZicG2Kz-wnLMI47xEw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.