ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τρέλα» Γιαννακόπουλου: Έκανε γυμναστική με την κούπα της Euroleague!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε τα ξημερώματα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Τρέλα» Γιαννακόπουλου: Έκανε γυμναστική με την κούπα της Euroleague!

Το 7ο Ευρωπαϊκό στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR, μετά τη νίκη με 95-80 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με τις κινήσεις που έκανε δημιούργησε τη φετινή ομάδα του «επτάστερου» με τον Αταμάν, τον Σλούκα και τους άλλους παίκτες που έφερε στο «τριφύλλι», έκανε πλάκα στο Instagram, κάνοντας παράλληλα γυμναστική με τη μίνι κούπα της διοργάνωσης. «Βαγγέλη (ο γυμναστής του), τρεις μέρες δεν έχω προπόνηση, αλλά… ΟΛΕ!», είπε στο βίντεο και ως λεζάντα έγραψε: «Όταν θέλω κάτι, είναι ήδη δικό μου!».

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.