ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

E-E-ΈΡΧΟΝΤΑΙ: Επιστρέφει και κάνει γύρο του θριάμβου ο Παναθηναϊκός!

Non-stop πάρτι για τον Παναθηναϊκό! Το «τριφύλλι» αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου θα γνωρίσει εκ νέου την αποθέωση από τον κόσμο του. Τι έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ.

E-E-ΈΡΧΟΝΤΑΙ: Επιστρέφει και κάνει γύρο του θριάμβου ο Παναθηναϊκός!

Από αποθέωση σε αποθέωση ο Επτάστερος!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Κυριακής , έχοντας μαζί του την κούπα της Ευρωλίγκας στην αποστολή του.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αναμένονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 13:30.

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 25.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αεροδρόμιο πρόκειται να βουλιάξει από τους τρελαμένους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει non-stop πάρτι από το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα του Αταμάν. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ, θα ακολουθήσει γύρος του θριάμβου, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως τη βάση του Παναθηναϊκού. Δηλαδή μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταβεί το «τριφύλλι» με ανοιχτό-καταπράσινο λεωφορείο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.