ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ANATΡΙΧΙΛΑ: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Αταμάν κοιτάζει δακρυσμένος το 7ο!

O Εργκίν Αταμάν δεν άντεξε και λύγισε κοιτώντας το τρόπαιο!

ANATΡΙΧΙΛΑ: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Αταμάν κοιτάζει δακρυσμένος το 7ο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ένα έπος στο Βερολίνο και έραψε το 7ο αστέρι του, υποτάσσοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, με σκορ 95-80, σε μια ιστορική και καταπράσινη βραδιά με απίθανο Κώστα Σλούκα!

Τα όσα έζησαν οι «πράσινοι» αλλά και οι φίλοι της ομάδας στην «Uber Arena» μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορείς να τα περικλύσεις εύκολα σε λέξεις!

Κάτι τέτοιο έπαθε και ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος λίγη ώρα μετά την απονομή, θέλησε να έχει λίγο χρόνο μόνος του και έτσι κάθισε έξω από τα αποδυτήρια, κοιτώντας χαμηλά, με τον Σάνι Μπετσίροβιτς να του αφήνει το 7ο και τον ίδιο να δείχνει ότι λυγίζει!

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.