ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Μπαλτσερόφκσι συμφώνησε με την Ουνικάχα Μάλαγα»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία τη νέα χρονιά για λογαριασμό της Ουνικάχα Μάλαγα.

«Ο Μπαλτσερόφκσι συμφώνησε με την Ουνικάχα Μάλαγα»

Ο νεαρός ψηλός ήρθε με υψηλές προσδοκίες αυτή τη χρονιά στο τριφύλλι ωστόσο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, χάνοντας μάλιστα την θέση του στο rotation των ψηλών, καθώς ερχόταν ως τρίτος πίσω από τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Πλέον η παρουσία τη νέα χρονιά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μοιάζει δύσκολη, με τον Πολωνό να φέρεται ότι έχει συμφωνήσει με την νυν πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, Ουνικάχα Μάλαγα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.