ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου – Τι ανέφερε για το 7ο και τη… συνέχεια (Pic)

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου - Τι ανέφερε για το 7ο και τη... συνέχεια (Pic)

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ εξήρε την προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι και μετά στο «τριφύλλι» και στάθηκε στο πλάνο που υπήρχε και ήταν άκρως αποτελεσματικό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μια παρέα ανθρώπων του “αποτελέσματος” χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες: «θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακόμα καλύτερα να σου πάνε κόντρα – γιατί είναι δείγμα ότι είσαι στον σωστό δρόμο) με στωικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτέ με σταματάς να ονειρεύεσαι !

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.