ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα τρία πρώτα φαβορί των στοιχηματικών για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού…

Σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες το πρόσωπο που θα κάθεται του χρόνου στον πράσινο πάγκο…

Τα τρία πρώτα φαβορί των στοιχηματικών για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο τέλος της σεζόν να σώσει την παρτίδα και να μην μείνει… ρέστος.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας «χρύσωσε» το χάπι από μία αποτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά το κυριότερο: έδωσε στο τριφύλλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League και τον έσωσε από οικονομική καταστροφή.

Οι πράσινοι από σήμερα κιόλας, σηκώνουν τα μανίκια για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και σημαντικά.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτο από όλα αυτό του νέου προπονητή.

Τι ψάνει το τριφύλλι…

Ο Χρήστος Κόντης που ήρθε ως υπηρεσιακός μετά το διαζύγιο με τον Φατίχ Τερίμ κατάφερε να κουμαντάρει καλά το καράβι και να το οδηγήσει σε ήρεμα νερά. Το έργο του έχει θετικό πρόσημο, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην θέση του προπονητή και την επόμενη σεζόν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην (ξένη) αγορά για ένα βαρύ όνομα, με κύρος, παραστάσεις και διεθνή εμβέλεια, στον οποίο θα δώσει τα κλειδιά για την δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα κερδίσει τίτλους.

Παρότι ακόμα δεν έχει αρχίσει η έντονη ονοματολογία, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη βγάλει τις πρώτες λίστες και αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του τριφυλλιού.

Έκπληξη με Πογέτ!

Πρώτο φαβορί και μάλιστα με χαμηλή απόδοση (2,00) δίνεται ένας πολύ γνώριμος μας. Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έχει άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας από την θητεία του στην ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδας είναι σύμφωνα με τους μπουκ αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει το τιμόνι, με οριακή διαφορά με τον Λεωνίδα Βόκολο που μόλις αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας και θέλει να εξαργυρώσει μία σούπερ επιτυχημένη χρονιά με κάτι μεγαλύτερο.

Ακολουθούν δύο προπονητές που ακούστηκαν, ακούγονται και θα ακουστούν κι άλλο, όσο δεν βρίσκουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, πριν καταλήξει στην επιλογή του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει ραντεβού με τον Πάουλο Σόουζα, το οποίο όμως δεν κατέληξε σε γάμο.

Ο Πορτογάλος είναι ακόμα διαθέσιμος, επομένως παραμένει υποψήφιος με δελεαστικές αποδόσεις (6,00), παρόμοιες με αυτές του Βλάνταν Ίβιτς που μετά την αποχώρηση του από την Κράσνονταρ ψάχνει το επόμενο πρότζεκτ για την καριέρα του.

Τα αουτσάιντερ και ο… Γιοβάνοβιτς

Πέμπτο φαβορί δίνεται η παραμονή του Χρήστου Κόντη (7,00) και έπεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Φερνάντο Σάντος (8,00), ο οποίος είχε κάνει παλιότερα ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τους πράσινους.

Η λίστα των μπουκ περιλαμβάνει και πολλά άλλα ονόματα από την ξένη (Τόμας Σάαφ, Μαουρίτσιο Σάρι, Βιντσέντζο Μοντέλα, Ράφα Μπενίτεθ, Μανόλο Χιμένεθ, Ζοσέ Μουρίνιο) και την ελληνική αγορά (Αργύρης Γιαννίκης, Νίκος Νιόπλιας, Γιώργος Δώνης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Άκης Μάντζιος, Γιάννης Αναστασίου, Κώστας Μπράτσος) με τις αποδόσεις να ξεφεύγουν και να κυμαίνονται από το 11,00 έως το 75,00.

Για όσους αναρωτιούνται οι στοιχηματικές έβγαλαν αποδόσεις και για επιστροφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από τις αποδόσεις (14,00) αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Σέρβος τεχνικός στον πάγκο του τριφυλλιού συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή πολύ μικρές πιθανότητες…

Πηγή: outsiderbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.