ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΤΟΥΜΠΑ ΤΗN ΜΠΙΦΤΕΚΑ: Το… γύρισε ο Τσουκαλάς και δεν κουρεύεται! (vid)

Πήρε πίσω την απόφαση να κουρευτεί ο Τσουκαλάς μετά το Conference!

ΤΟΥΜΠΑ ΤΗN ΜΠΙΦΤΕΚΑ: Το... γύρισε ο Τσουκαλάς και δεν κουρεύεται! (vid)

Μπορεί ο Τάκης Τσουκαλάς να είχε δεσμευτεί πως σε περίπτωση κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό θα ξυριστεί γουλί σαν «Γεωργάτος», όμως τελικά έκανε πίσω.

Μπορεί ο γνωστός ερυθρόλευκος διασκεδαστής να είχε δώσει το λόγο του πως θα κουρευτεί «α λα Γεωργάτος» αν πάρουν οι Ερυθρόλευκοι το Conference League, αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε πίσω και δηλώνει πως ουδέποτε είχε πει κάτι τέτοιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.