ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γνωστός παίκτης του Masterchef ευχήθηκε… χιαστούς στον Σλούκα

Κατάπτυστο ποστάρισμα από πρώην παίκτη του Masterchef ο οποίος έκανε τη χειρότερη ευχή για έναν αθλητή, προς το πρόσωπο του Κώστα Σλούκα!

Γνωστός παίκτης του Masterchef ευχήθηκε... χιαστούς στον Σλούκα

Ένα αηδιαστικό και συνάμα, γεμάτο κόμπλεξ, σχόλιο έκανε πρώην παίκτης του Masterchef για τον αρχηγό του ΕΠΤΑΣΤΕΡΟΥ, Κώστα Σλούκα.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Αυλωνίτη που πρωταγωνίστησε σε προηγούμενη σεζόν του Masterchef και είναι μάγειρας σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων.

Ο συγκεκριμένος τύπος, λίγη ώρα μετά τον δεύτερο τελικό και εμφανώς επηρεασμένος από την κίνηση του ηγέτη του τριφυλλιού να υπενθυμίσει ποιος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, ευχήθηκε… χιαστούς στον Κώστα Σλούκα, υβρίζοντας τον.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.