Μπάσκετ

Για την αντεπίθεση τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο «επτάστερος»

Για την αντεπίθεση τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο «επτάστερος»

O Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την αντεπίθεση του για τον τίτλο του πρωταθλητή, φιλοξενώντας απόψε (21:15, Panathinaikos24.gr, EPT-3) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League.

Για την αντεπίθεση τίτλου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο «επτάστερος»!

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League όπου με νίκη θα μειώσει 2-1 στη σειρά και θα πάει στο ΣΕΦ για να τα παίξει όλα για όλα με φόντο το πρωτάθλημα!

Για τον επτάστερο η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού το ματς είναι do-or-die. Oι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν καταφέρει να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη σειρά των τελικών και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχουν ένα… βουνό να ανέβουν αν θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας μετά από αυτή της Ευρωλίγκας.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παλέψει για κάτι που έχει γίνει μόλις μία φορά στην ιστορία της Stoiximan Basket League. Να επιστρέψει, δηλαδή, από το 0-2 σε σειρά των τελικών και να κατακτήσει την κούπα, κάτι που έχει καταφέρει μόνο η ΑΕΚ τη σεζόν 2001-02.

Αυτό, πάντως, δεν πρέπει να απασχολεί από τώρα τους «πράσινους», που έχουν ως βασικό στόχο να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να μείνουν ζωντανοί. Το απουσιολόγιο του Τούρκου τεχνικού είναι «λευκό», εκτός από τη δεδομένη απουσία ενός από τους 7 ξένους της ομάδας, ο οποίος θα είναι είτε ο Λούκα Βιλντόσα είτε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Τη διαιτητική τριάδα του αγώνα θα αποτελέσουν οι Πουρσανίδης, Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης.

Ξεσκόνισε» τα επτά αστέρια στη φανέλα του ο Σλούκας" />
Exit mobile version