ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για Ιωαννίδη και το διάστημα της απουσίας του

Η διάγνωση για Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Η διάγνωση για Ιωαννίδη και το διάστημα της απουσίας του

Ατυχία στον Παναθηναϊκό με τον Φώτη Ιωαννίδη μια εβδομάδα πριν την επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Ο Έλληνας φορ του «τριφυλλιού» αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Εθνικής με τη Γερμανία, έχοντας χτύπημα στον ώμο και εξετάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας μετά την επιστροφή του στη χώρα μας.

Από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και θα του τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας, ενώ θα ακολουθεί θεραπείες για τουλάχιστον τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 233.034 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά η συμμετοχή του στις πρώτες προπονήσεις για το διάστημα αυτό είναι απίθανη και μετά το χρονικό περιθώριο αυτό η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.