ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παπαδημητρίου: «Πιστεύουμε ότι ο Αλόνσο έχει τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση πρωταθλητή»

Όσα ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ντιέγκο Αλόνσo.

Παπαδημητρίου: «Πιστεύουμε ότι ο Αλόνσο έχει τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση πρωταθλητή»

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε λόγο ότι ο 49χρονος έχει τα στοιχεία για να φέρει τους «πράσινους» σε θέση πρωταθλητή.

«Τακτικά θέλουμε ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταβάσεις και ένα καλύτερο τακτικό πλάνο. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση για να ανταπεξέλθουμε και έναν προπονητή που θα ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και Παναθηναϊκός, που θα βγάλει το 100% από τους παίκτες και θα έχει καλή σχέση μαζί τους. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η ενότητα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση του πρωταθλητή, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως ο κ. Αλόνσο έχει όλα αυτά τα στοιχεία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι οι ομάδες εξελίσσονται. Δεν αγοράζονται και δεν είναι κάθε χρόνο ράβε-ξήλωνε. Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, ξέρετε τα θετικά και αρνητικά του, αυτή η ομάδα έφερε καλά πράγματα, δύο Κύπελλα, μια πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά δεν έφερε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε το μοντέλο παιχνιδιού μας, που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας».

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.