ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Θα είμαι στο ΣΕΦ και θα μετράω ένα ένα τα υβριστικά, να δω αν θα διακοπεί το ματς»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενόψει του 4ου τελικού στο ΣΕΦ.

Γιαννακόπουλος: «Θα είμαι στο ΣΕΦ και θα μετράω ένα ένα τα υβριστικά, να δω αν θα διακοπεί το ματς»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του μετά την κλήρωσh των διαιτητών για το Game 4 των τελικών στο ΣΕΦ σημείωσε πως οι τρεις ρέφερι ελπίζει να σταθούν στο ύψος τους, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τους φιλοξενούμενους του όπως κάνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Ήρθαμε να δούμε τα… κατσαρολικά, πως τα κάνουν, για να καταλάβουμε πως βγαίνουν οι κληρώσεις των διαιτητών. Να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια στο πως σφυρίζει π.χ. η κυρία Τσαρούχα, όταν κάνει έτσι ο Ναν, ζητώντας φάουλ και παίρνει τεχνική. Ενώ κάνοντας την ίδια κίνηση ο Γκος δεν παίρνει τεχνική.

Θέλαμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια. Έγινε μέσα η διαδικασία, έχουν βγει οι τρεις διαιτητές. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των απαιτήσεων ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ!
Βγήκαν αποδόσεις: Τόσο δίνουν οι στοιχηματικές να ντυθεί στα πράσινα ο Βεζένκοφ! 32.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι και το κομμάτι της καταγραφής των υβριστικών. Εγώ ξέρω ότι στην πέμπτη φορά πρέπει να σταματήσει ο αγώνας. Γιατί δεν τα καταγράφουνε; Ο αγώνας ξεκινάει μία ώρα πριν, όταν ανοίγει το φύλλο αγώνα και κλείνει μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Αύριο θα καταγραφούν τα υβριστικά; Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι διατεθειμένος να παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα σφυρίγματα, εγώ με τα πράσινα γυαλιά μου να τα βλέπω έτσι και κάποιος άλλος με κόκκινα να τα βλέπει αλλιώς. Αλλά τον κανονισμό πρέπει να τον ακολουθούμε. Όλοι μας. Άρα θα καταγραφούνε όλα τα υβριστικά; Θα διακόψει όποιος διαιτητής στην πέμπτη παρατήρηση να αδειάσει το γήπεδο; Θα διακόψει οριστικά στο 6ο ή στο 7ο, όποτε λέει ο κανονισμός; Εγώ θα είμαι εκεί και θα τα μετράω ένα ένα και ελπίζω με παρουσία εισαγγελέα.

Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε και εμείς να φύγουμε μία φορά από το ΣΕΦ στο τέλος του αγώνα, γιατί εγώ έχω χρειαστεί να φύγω δύο φορές να φύγω στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Αυτό δε θα γίνει αύριο. Περιμένω και από την Πολιτεία, πρωτίστως, αλλά και από τον Ολυμπιακό να σεβαστεί τους φιλοξενούμενούς του, όπως κάνει ο Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.