ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σκούπα Μητσοτάκη: Ποιους υπουργούς τελειώνει μετά το καμπανάκι των Eυρωεκλογών

Θα... πέσουν κεφάλια

Σκούπα Μητσοτάκη: Ποιους υπουργούς τελειώνει μετά το καμπανάκι των Eυρωεκλογών

Βαρύτατες ήταν οι απώλειες για τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, καθώς έχασε περίπου 750.000 ψηφοφόρους, κάτι που οφείλεται τόσο στην ιστορικά υψηλή αποχή όσο και στο γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί που «γύρισαν την πλάτη» στο κόμμα.

Αν γίνει σύγκριση των φετινών ευρωεκλογών με αυτές του 2019, διαπιστώνεται πως η ΝΔ έχασε 750.000 ψήφους. Αν, μάλιστα, γίνει σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2023, το κυβερνών κόμμα έχασε 989.000 ψήφους.

Ενώ προεκλογικά οι πληροφορίες ήθελαν περιορισμένες διορθωτικές κινήσεις στην κυβερνητική ομάδα, χωρίς να επηρεαστούν βασικά υπουργεία, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θα γίνει διευρυμένος ανασχηματισμός.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 378.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε ποιοι τελειώνουν, εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.