ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επίσημη πρόταση 18 εκατ. για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, του δίνει 5ετές με ρήτρα 80 εκατ.»!

«Η πρώτη πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό έγινε μόλις τώρα και ήταν 18 εκατ. ευρώ», αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της "A Bola" για τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Επίσημη πρόταση 18 εκατ. για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, του δίνει 5ετές με ρήτρα 80 εκατ.»!

«Η πρώτη πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό έγινε μόλις τώρα και ήταν 18 εκατ. ευρώ», αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της “A Bola” για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα η Σπόρτινγκ πρόσφερε 18 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη, ποσό που δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς “οι Έλληνες θέλουν περισσότερα. Ζητούν παραπάνω κι από τα 20 εκατ. ευρώ που πιστεύουν στην Σπόρτινγκ ότι μπορεί να κλείσει η συμφωνία”. Το Μέσο αναφέρει ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί νέα προσφορά.

Μάλιστα γίνεται λόγος και για το συμβόλαιο που προσφέρεται στον ποδοσφαιριστή, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας, με ρήτρα τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.