ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για τους διαιτητές: «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι – Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Διαβάστε τι αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε τελευταίο του ποστάρισμα για τους διαιτητές του σημερινού τελικού.

Γιαννακόπουλος για τους διαιτητές: «Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι - Ας κερδίσει ο καλύτερος»

Νέο «χτύπημα» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσω του προφίλ στο instagram για τους διαιτητές του σημερινού τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ. Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR έγραψε σε story που ανέβασε…

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα, ενώ ήταν να σταματήσουν πέρσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν και φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας.

Άρα σήμερα είναι ο τελευταίος τους αγώνας, που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος», αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost  του Σακίλ Ο Νιλ!
ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost του Σακίλ Ο Νιλ! 7.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.