ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το τρίπτυχο του Αλόνσο, η αναγκαία ενίσχυση και οι εξελίξεις με Γιαννούλη

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο, κατά την παρουσίαση του από τον Παναθηναϊκό. Έχει τρεις βασικές αρχές στο παιχνίδι του, τις οποίες θέλει να περάσει στη νέα του ομάδα.

Το τρίπτυχο του Αλόνσο, η αναγκαία ενίσχυση και οι εξελίξεις με Γιαννούλη

Οι «πράσινοι» θέλουν να εξελίξουν το παιχνίδι τους, να βάλουν σε αυτό στοιχεία που έλειπαν, να ανεβάσουν το επίπεδό τους και φυσικά να φτάσουν στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας στο χορτάρι μια καλύτερη ομάδα συγκριτικά με αυτή των τελευταίων δυο ετών.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.