ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι “παίζει” με τους κομισάριους του 4ου τελικού;

Μετά από τη σωρεία ανακοινώσεων, θέσεων και ορισμών μη διεθνών διαιτητών, μια νέα αποκάλυψη, αυτή τη φορά για τους κομισάριους του 4ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έρχεται στη δημοσιότητα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι

Μετά από τη σωρεία ανακοινώσεων, θέσεων και ορισμών μη διεθνών διαιτητών, μια νέα αποκάλυψη, αυτή τη φορά για τους κομισάριους του 4ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έρχονται στη δημοσιότητα.

Το 50-50 λοιπόν που ζητάει ο Παναθηναϊκός στους τελικούς, το οποίο προφανώς και δεν έχει δει ούτε με… κιάλια δεν τηρείται ούτε στους αξιωματούχους του αποψινού, αγώνα.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι που ουσιαστικά είναι οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του και την τήρηση των κανόνων, είναι πολύ καλοί γνωστοί στο ΣΕΦ!

ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost  του Σακίλ Ο Νιλ!
ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost του Σακίλ Ο Νιλ! 7.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο ένας, κομισάριος, δεν θα πάει για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό του Φαλήρου. Φημολογείται ότι είναι μόνιμος θαμώνας του καθώς έχει διαρκείας! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει ταξιδέψει και με το τσάρτερ της ομάδας!

Ας πάμε και στον δεύτερο! Τι χειροτερο μπορεί να γίνει; Και όμως ο άλλος κομισάριος, είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ανθρώπου από το τεχνικό τιμ της ομάδας του Πειραιά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.