Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι “παίζει” με τους κομισάριους του 4ου τελικού;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι “παίζει” με τους κομισάριους του 4ου τελικού;

Μετά από τη σωρεία ανακοινώσεων, θέσεων και ορισμών μη διεθνών διαιτητών, μια νέα αποκάλυψη, αυτή τη φορά για τους κομισάριους του 4ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έρχεται στη δημοσιότητα.

Μετά από τη σωρεία ανακοινώσεων, θέσεων και ορισμών μη διεθνών διαιτητών, μια νέα αποκάλυψη, αυτή τη φορά για τους κομισάριους του 4ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έρχονται στη δημοσιότητα.

Το 50-50 λοιπόν που ζητάει ο Παναθηναϊκός στους τελικούς, το οποίο προφανώς και δεν έχει δει ούτε με… κιάλια δεν τηρείται ούτε στους αξιωματούχους του αποψινού, αγώνα.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι που ουσιαστικά είναι οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του και την τήρηση των κανόνων, είναι πολύ καλοί γνωστοί στο ΣΕΦ!

Συγκεκριμένα ο ένας, κομισάριος, δεν θα πάει για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό του Φαλήρου. Φημολογείται ότι είναι μόνιμος θαμώνας του καθώς έχει διαρκείας! Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει ταξιδέψει και με το τσάρτερ της ομάδας!

Ας πάμε και στον δεύτερο! Τι χειροτερο μπορεί να γίνει; Και όμως ο άλλος κομισάριος, είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ανθρώπου από το τεχνικό τιμ της ομάδας του Πειραιά!

Exit mobile version