ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ το ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό: Ανακοινώθηκε sold out για τον 5ο τελικό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό… εξαφανίστηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών και το ΟΑΚΑ θα «βράζει»!

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ το ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό: Ανακοινώθηκε sold out για τον 5ο τελικό!

Παροξυσμός επικράτησε στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR μετά το σπουδαίο «διπλό» μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, με 88-85 και την ισοφάριση των τελικών σε 2-2.

Τί και αν το ματς τελείωσε αργά το βράδυ; Η… κάψα των οπαδών του «τριφυλλιού» να δώσουν το παρόν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα στην ολική ανατροπή και την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Τόση που, μέσα στα ξημερώματα οδήγησε στο sold out των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση και παράλληλα στην σχετική, ευχαριστήρια, ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ…

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…
Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού… 29.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.