ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην κλήρωση των διαιτητών του Game 5 ο Γιαννακόπουλος!

Ξανά στα γραφεία της ΕΟΚ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να παραστεί στην κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό.

Στην κλήρωση των διαιτητών του Game 5 ο Γιαννακόπουλος!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ για να παρακολουθήσει από κοντά την κλήρωση των διαιτητών ενόψει του πέμπτου τελικού της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Μαζί του είναι και οι Σάββας Αρώνης, Δημήτρης Κοντός, Σταύρος Ντίνος και η Μαργαρίτα Θάνου, που εκπροσωπούν το «τριφύλλι» στην κλήρωση.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού το «παρών» στα γραφεία της ΕΟΚ αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Σκινδήλιας.

ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost  του Σακίλ Ο Νιλ!
ΕΠΟΣ: Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο repost του Σακίλ Ο Νιλ! 7.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.