ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Ολη η Ελλάδα είδε χθες – Το τέλος το ορίζει ο δυνατός”

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση των διαιτητών για τον game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και Ολυμπιακό.

Γιαννακόπουλος:

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση των διαιτητών για τον game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τραβηχτήκαμε μέχρι εδώ για να δούμε με ποιον τρόπο θα γίνει η κλήρωση-ορισμός. Έγινε ένας ορισμός, βγήκαν οι τρεις διαιτητές. Εμείς ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω ότι χθες είδε όλη η Ελλάδα. Όλοι καταλάβαμε. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και είναι για μένα νίκη είναι να λαμβάνω μηνύματα από ατέλειωτους Ολυμπιακούς σήμερα που μου έλεγαν δεν την θέλαμε τη νίκη.

Να μπαίνω στα σόσιαλ και να βλέπω είτε από οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7, είτε από γνωστούς Ολυμπιακούς ότι ούτε με 100-0 διαιτησία δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε και είναι ντροπή μας και ας κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη μας νίκη.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 100.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οποίοι διαιτητές και να έρθουν αύριο έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και την ομάδα και στον υπέροχο κόσμο μας, που μας έχει στηρίξει από την αρχή. Είναι βέβαιος και πως αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο ώστε να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ο μεγαλύτερος σύλλογος. Και ένα τελευταίο. Το τέλος το ορίζει ο δυνατός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.