ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πιο πιθανό να πάει στον Παναθηναϊκό παρά να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χεζόνια»

Τον Παναθηναϊκό έδωσε ως πιθανότερο προορισμό για τον Μάριο Χεζόνια ο προπονητής της εθνικής Κροατίας.

«Πιο πιθανό να πάει στον Παναθηναϊκό παρά να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χεζόνια»

Ο Άτσο Πέτροβιτς μιλώντας στο podcast «About Everything and Nothing», αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, αναφέροντας ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στο Τριφύλλι, αν υπάρχει ακόμη η «αγάπη» μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Χεζόνια και το μέλλον του ο Άτσο Πέτροβιτς, μιλώντας στο podcast «About Everything and Nothing»:

«Νομίζω ότι αν το “κάλεσμα αγάπης” του Παναθηναϊκού είναι υπαρκτό, περιμένω ο Χεζόνια να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Οι διοικούντες της Ρεάλ συζητούν μαζί του καθημερινά, αλλά το πρόβλημα της Ρεάλ είναι το μεγάλο ρόστερ της.

Δεν μπορεί να πάρει τα λεπτά που θέλει, όπως και τον ρόλο. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πολύ περισσότερος χώρος στις θέσεις “3” και “4” και αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Θα επέστρεφε από εκεί που ξεκίνησε, τον λατρεύουν εκεί».

Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού…
Λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού… 29.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.