ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομεροί Λεσόρ και Χουάντσο: Με πούρα στην είσοδό τους για την απονομή!

Δείτε την τρομερή είσοδο των Λεσόρ και Χουάντσο στην απονομή του τροπαίου για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Τρομεροί Λεσόρ και Χουάντσο: Με πούρα στην είσοδό τους για την απονομή!

Την… ωραία τρέλα τους απέδειξαν για ακόμα μία φορά οι Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Αυτή τη φορά λίγο πριν την απονομή του τροπαίου για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR, μετά την επικράτηση (87-82) επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό διότι οι δύο παίκτες των «πρασίνων» πραγματοποίησαν την είσοδό τους καπνίζοντας… πούρο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.