ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΤΡΕΛΑ στα αποδυτήρια με Γιαννακόπουλο: Έταξε κρουαζιέρα με γιοτ 100 μέτρων και αποθέωσε Σλούκα!

Χαμός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με τις ανακοινώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Αποθέωσε τον Σλούκα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού». Δείτε βίντεο.

ΤΡΕΛΑ στα αποδυτήρια με Γιαννακόπουλο: Έταξε κρουαζιέρα με γιοτ 100 μέτρων και αποθέωσε Σλούκα!

ρομερές στιγμές στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το «παρών», αποθεώνοντας παίκτες και Αταμάν για την ιστορική επιτυχία τους!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποθέωσε αρχικά τον Κώστα Σλούκα, τον οποίο, μάλιστα, αφού τον αγκάλιασε, άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του! Στη συνέχεια, ωστόσο, έγινε ο αληθινός χαμός, όταν έταξε στους παίκτες του Παναθηναϊκού κρουαζιέρα με γιοτ 100 μέτρων, με τους «πράσινους» να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, φωνάζοντας «είναι τρελός ο πρόεδρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.