Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις σε Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Κινείται νομικά για τις συκοφαντικές επιθέσεις σε Ιωαννίδη!

Η κίνηση της ομάδας και του παίκτη για όλα όσα συνέβησαν το περασμένο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το ψευδές δημοσίευμα για δήθεν "ντοπάρισμα".

Η κίνηση της ομάδας και του παίκτη για όλα όσα συνέβησαν το περασμένο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το ψευδές δημοσίευμα για δήθεν “ντοπάρισμα”.

Οπως έκανε γνωστό η “πράσινη” ΠΑΕ, τόσο η ομάδα όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν αφήνουν το θέμα. Μετά τα όσα έγιναν, λοιπόν, το προηγούμενο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική Ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό συνέβη με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους.

«Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ