ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φραστικό επεισόδιο του Ναν με τη γυναίκα του, κατά φαντασίαν το αυτόφωρο – Αφέθηκε ελεύθερος

Ο Κέντρικ Ναν είχε φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του το πρωί του Σαββάτου, εκείνη κάλεσε το 100 για εξύβριση και ο Αμερικανός πήγε στο τμήμα να καταθέσει. Κανένα Αυτόφωρο όπως διακινείται, ο παίκτης είναι αυτή την ώρα στον οδοντίατρο!

Φραστικό επεισόδιο του Ναν με τη γυναίκα του, κατά φαντασίαν το αυτόφωρο - Αφέθηκε ελεύθερος

Ο Κέντρικ Ναν μετά το φινάλε των τελικών είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του το πρωί του Σαββάτου (15/6). Εκείνη κάλεσε την αστυνομία για εξύβριση και ο Αμερικανός γκαρντ πήγε αυτοβούλως στο τμήμα για να καταθέσει και να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Ωστόσο, το θέμα δεν συνεχίστηκε, καθώς η σύντροφός του τόνισε πως δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση. Ο Ναν δεν πέρασε από αυτόφωρο, όπως διακινείται τις τελευταίες ώρες στον Τύπο.

Αντιθέτως, μετά την κατάθεσή του αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα και αυτή την ώρα βρίσκεται στον οδοντίατρο, για να αποκαταστήσει τα σπασμένα δόντια του. Μάλιστα, από την αίθουσα του οδοντιατρείου ανέβασε και ένα πανηγυρικό story στο Instagram, αναφερόμενος στην «πράσινη» κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, την ώρα που τα δημοσίευματα έκαναν λόγο για σύλληψή του και αυτόφωρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.